عشق به طبیعت عشق به زندگی است. پس بیائید طبیعت را تمیز نگهداریم.

بسمه تعالی

با استعانت ازخداوند متعال و بر اساس برنامه شش ماهه گروه وبا مشورت و همکاری مداوم هیئت کوهنوردی شهرستان اهر ساعت پنج وسی دقیقه صبح روز پنجشنبه 30/5/93 به تعداد 7 نفر از اعضای گروه با دو دستگاه سواری باشور و شوق فراوان به طرف شمال به راه افتادیم. پس از گذشتن ازمسیر جنگلهای زیبای شمال و با گذشتن از استانهای اردبیل ،گیلان و مازندران بالاخره ساعت هشت شب به قرارگاه فدراسیون کوهنوردی در رودبارک  کلاردشت (تنکابن) رسیدیم. پش از استراحت کوتاه با یک دستگاه وانت نیسان به طرف تنگگلو به راه افتادیم. هرجند مسیر ناهموار وسخت وخودرو نا مناسب بود امّا طبیعت زیبا و شوق صعود این سختی ها را قابل تحمل می نمود.حدود ساعت یازده شب به تنگگلو رسیدیم . با نصب چادرها و پس از خواب و استراحت شبانه ساعت چهاروسی دقیقه صبح بیدار شدیم وپس از صرف صبحانه و آماده کردن وسایل مورد نیاز ساعت شش وسی دقیقه  به راه افتادیم. هوای خنک و نسیم صبحگاهی و صدای دلنشین رودخانه (سردآبرود) روح انسان را نوازش می داد. با همدلی وهمکاری هم از روی دو پل چوبی که روی رودخانه قرار داده شده بود گذر کردیم وحدود ساعت هشت به استراحتگاه دوم که منطقه سرسبز و وسیع با چشمه های زیبایی بود به نام حصارچال رسیدیم.پس از استراحت کوتاه و برداشتن آب دوباره به راه افتادیم.هر چند مسیر بسیار طولانی و خشن وخسته کننده بود ولی با راهنمایی سرپرست گروه آقای جواد عبدی و دیگر دوستان با روحیّه عالی هر لحظه به قله نزدیکتر می شدیم .در مسیر راه با خیلی از هموطنانمان که می شود گفت از تمام نقاط کشور عزیزمان آمده بودند آشنا می شدیم. در بین کوهنوردان دو خانم توریست هم دیدیم که یکی ازسوئیس و دیگری از انگلستان آمده بودند. حدود ساعت سیزده وسی دقیقه همگی به قله رسیدیم. چه زیبا بود منظره کوه های کله قندی و خرسان کوچک و بزرگ وبخصوص دماوند بزرگ البته باید صحنه جالب آمدن برف در وسط تابستان را هم به این جذابیت ها اضافه کنیم. هرگز مزه چایی آقای عبدی که در قله کوه آماده کرده بودند از یاد نخواهد رفت. در پایان جا دارد از همکاری صمیمانه و پیگیری های مستمر هیئت کوهنوردی شهرستان اهر به خصوص رئیس محترم هیئت آقای توکل پورشیخ صمیمانه تشکر و قدردانی نمائیم. در برگشت ساعت هیجده در تنگگلو سوار نیسان شدیم و به طرف قرارگاه برگشتیم.

مسیر حرکت

 

 

قرارگاه فدراسیون کوهنوردی رود بارک

صبح قبل از حرکت در تنگگلو

حصار چال محل نصب چادر و استراحت

قله 4850 متری

مسیر حصارچال

مسیر گرده آلمانها

مسیر سیاه سنگ

بارش برف

اثر یک کوهنورد هنرمند بر روی برف

به امید دیدار



تاريخ : یک شنبه 2 شهريور 1393برچسب:, | 23:49 | نویسنده : ناصرکریمی |

هانکی داغ کی باشی قاردان آغاران دی   اورا بیل کی ساوالان دی ساوالان دی

گروه کوهنوردی شیور در مورخه 93/5/17 روز جمعه صبح ساعت 5 با 23 نفر از اعضای ثبت نام کرده با یک دستگاه مینی بوس ویک سواری جهت صعود به قله ی سبلان به راه افتادیم. ساعت 8/30 در شابیل از خودرو ها پیاده شدیم وبعد از صرف صبحانه با لندرورهایی که در این مسیر کار می کنندبه طرف پناهگاه حرکت کردیم. ساعت 10 از پناهگاه کوهپیمایی شروع شد.البته لازم به توضیح است که صعود به این کوه با کوههای دیگر فرق دارد. چون بعد از ارتفاع 4000 متری دو مشکل اساسی پیش می آید یکی افت فشار هوا و دیگری کمبود اکسیژن این دو عامل باعث می شود که کوهنوردان احساس ناراحتی کنند. از آثار آن بی حالی ، سرگیجه شدن ، نور چشم ها روبه سیاهی می رود و در نهایت تهوع پیش می آید که دیگر شخص قادر به پیشروی نیست و باید به طرف پناهگاه برگردد. ولی با رعایت اصول کوهنوردی می شود به این مشکلات هم پیروز شد . اولاً باید از اول آهسته و آرام حرکت کرد و ازحرکات تند و تیز و حرکات اضافی اجتناب کرد. ثانیاً از هر پنج شش قدم نفس عمیق  کشید تا به بدن  اکسیژن کافی برسد. در خاتمه از آقای جواد عبدی سرپرست محترم گروه که توانستند با استفاده از تجربیات و مدیریت عالی سبب شوند تا تمام گروه موفق به فتح قله گردند. تقدیر و تشکر می نمائیم. بعد از استراحت کوتاه در اطراف دریاچه ساعت 4/30 به طرف پناهگاه حرکت کردیم.  

مسیر حرکت

پناهگاه شرقی ( از مسیر آب گرم شابیل)

گروه در حال آماده شدن

پناهگاه پس از 300 متر صعود

سنگ محراب در قله

و این هم دریاچه زیبا و بی نظیر در جهان

آقای مهندس احد بابازاده عضو گروه

 

به امید دیدار

 



تاريخ : یک شنبه 19 مرداد 1393برچسب:, | 1:49 | نویسنده : ناصرکریمی |

با سلام و عرض ارادت

گروه کوهنوردی شیور در روز جمعه مورخه 93/5/3 به تعداد هفت نفر از اعضای گروه در ساعت دو بعد از ظهر با دو دستگاه سواری اهر را به مقصد روستای گورادره واقع در دامنه کوه گویجه بل ترک کردیم . در ساعت دو ونیم از خودروها پیاده شدیم و از دره جنوبی روستا کوهپیمایی را شروع کردیم. این دره با کوههای سر به فلک کشیده از دوطرف و پوشیده از جنگل های سرسبز با آبشارهای زیباو چشمه هایی با آب خنک وگوارا به طول تقریباً پنج کیلومتر در نوع خود بی نظیر است. زلزله تابستان سال91 به قدرت شش ودو دهم ریشتربه مرکزیت همین منطقه باعث شده که صخره های بالای کوه به این دره ریزش کنند.البته خدا می داند در آن لحظه در این دره چه خبر بوده.صخره های باقیمانده در بالای کوه هم ترک خورده ودرحال ریزش هستند.پس از گذشتن دره به کوه سمت راستی صعود کردیم. قله این کوه هم چشم انداز جالبی داشت تمام روستاها تا اهر و سد ستارخان دیده می شد.پس از تماشاو استراحت کوتاه به سمت روستای گورادره حرکت کردیم ودر ساعت هفت وسی سوار خودروهاشدیم و به اهر برگشتیم. 

 

 

صخره هایی که در اثر زلزله ریزش کرده اند

 

سدی که در اثر ریزش کوه پر شده وتبدیل به رودخانه گشته

قله کوه

آبشارها

آقای ابوالفتح محمودپور عضو گروه

روستای گورادره که در اثر زلزله صددرصد تخریب شده بود. باز سازی شده

 به امید دیدار



تاريخ : شنبه 4 مرداد 1393برچسب:, | 20:53 | نویسنده : ناصرکریمی |

همه باید ...

طبیعت را نجات دهیم ...

وگرنه خود نیز نجات پیدا نخواهیم کرد ...

با  سلام وخسته نباشید.

گروه کوهنوردی شیوراهر روزجمعه مورخه 93/4/6با سرپرستی آقای مهدی مشک آبادی برابر برنامه شش ماهه به تعداد 24نفر ازاعضای ثبت نام کرده ساعت 6 صبح با یک دستگاه مینی بوس به طرف منطقه زیبای چیچیک لی حرکت کردیم .بعد از گذشتن ازشهر ورزقان ساعت 8/30 درچیچیک لی از مینی بوس پیاده شدیم و کوهپیمایی را به طرف روستای آستامال شروع کردیم.این منطقه از جنگلها وچمن زارهای پر از انواع گلهای رنگارنگ پوشیده شده است بطوریکه دل هر رهگذر را به خود جلب میکند وهر درد وغم دل را به شادی ولذت تبدیل می کند. پس بی خود نیست که به بهشت پنهان هم مشهور شده است. پس از گذشتن ار چمنزارها وجنگل های خنک وسرشار از اکسیژن به چشمه قازی بلاغی رسیدیم. درکنار چشمه با تماشابه طبیعت بکر وزیبا ناهار وچایی صرف شد .پس از استراحت کوتاه به طرف روستای آستامال براه افتادیم .ساعت 18/30در امامزاده سید جبرائیل سوار مینی بوس شدیم واین منطقه زیبا را به قصد اهر ترک کردیم.جای همه ی طبیعت دوستان خالی.

مسیر حرکت

 

 

روستای زیبای کلینگان

قازی بلاغی

آقای داود شیبانی مسئول تدارکات و بزرگترین پشتیبان گروه

 به امید دیدار



تاريخ : یک شنبه 8 تير 1393برچسب:, | 11:27 | نویسنده : ناصرکریمی |

همایش بزرگ کوهنوردی اهر با شرکت زنان ومردان غیور

روزجمعه 93/3/30 همایش بزرگ کوهنوردی با شرکت گروههای کوهنوردی اهر ( گروه کوهنوردی شیوراهر _ داغ داش _ قوشاداغ _ کسری - قره داغ و داوطلبین آزاد)و سایر شهرهای میهمان (تبریز - مرند - اسکو - ملکان -هریس - مهربان ) صعود هماهنگ خود را با حضور بیش از210 نفر به قله زیبا وسر سبز قوشاداغ اهر به ارتفاع 3140 متر آغاز نمودند.دراین همایش کلیه اعضای گروههای شرکت کننده با انسجام کامل به پیشروی آقای جوادعبدی سرپرست گروه کوهنوردی شیور وبا سرپرستی و هدایت آقای پورشیخ و آقای پیروزنیا قله را فتح ودرساعت 6 بعدازظهر همان روز به اتمام رساندند.در اینجا جادارد از سرپرست محترم کوهنوردی اهر آقای پورشیخ تقدیر وتشکر بعمل آید واز سایر عزیزان آقایان پروزنیا جواد عبدی ومعتمدی که واقعاً زحمت کشیدند.بدینوسیله قدردانی و تشکر می کنیم دست شما درد نکند.

 

قوچ گولی

 

 

آقای پورشیخ سرپرست محترم هیئت کوهنوردی اهر

 

گروه کوهنوردی جدیدالتاسیس قره داغ اهر

قله به ارتفاع 3140متر

 به امید دیدار



تاريخ : شنبه 31 خرداد 1393برچسب:, | 18:20 | نویسنده : ناصرکریمی |

طبیعت از گذشتگان به ما ارث نمانده بلکه امانتی است از نسل آینده در دست ماپس در حفظ آن بکوشیم

باسلام و عرض ارادت به همه سروران عزیزم

گروه کوهنوردی شیور درساعت 6  صبح روز جمعه مورخه 93/3/23 با 22 نفر از اعضای شرکت کننده در محل قرارگاه حاضر وبرابر برنامه شش ماهه به مقصد (شیروان درسی سبلان) سوار مینی بوس شدیم. ولی بعلت نامساعد بودن هوا وبا مصلحت ومشورت دوستان برنامه را عوض کردیم وبطرف پیرداغی واقع درایشگ امبر ورزقان به راهنمایی آقای قهرمان صفری که درمنطقه سالها خدمت کرده به راه افتادیم.پس از گذشتن از ورزقان به روستای اوخارا رسیدیم.در این روستا گروه از ساختمان تاریخی امیر ارشد بازدید کردند.دوباره به راه خود ادامه دادیم پس از سی چهل دقیقه باپشت سرگذاشتن روستای مشگ عنبربه روستای (سام سام ) رسیدیم. دراین روستا از مینی بوس پیاده شدیم واز چشمه این روستا آب برداشتیم وپیاده روی را شروع کردیم. درمسیر حرکت پس از یک ونیم کیلومتر به روستای (برین دره ) رسیدیم. دهکده کوچکی بود با مردمان مهربان و میهمان دوست البته زلزله همه این روستاها را ویران کرده ولی جای خوشحالی است که به کمک مسئولین محترم اکثر خانه ها تبدیل به احسن وضذ زلزله شده که جا دارد از همه مسئولین محترم تقدیر و تشکر گردد.از این روستا هم گذشتیم و به راهمان ادامه دادیم  در نزدیکی روستای (یوخاری قیشلاق) به سمت چپ وبطرف قله پیر داغی صعود کردیم . دو سه ساعت بعد  قله فتح شد.این قله چشم انداز جالبی داشت .چون ازاین قله هم تبریز وهم اهر هر دو درجهت مخالف دیده می شد. جاهایی که  ازاین قله دیده می شد. عبارتنداز -تبریز-اعینالی-کوه اینانی نخجوان- -کوه های ارمنستان -کوه کامتال- کوه های سونگون- کوه شیور- اهر- ورزقان- کوه گچی قران-سبلان-اوکوز داغی هریس-مناطقی ازهریس-مناطقی از خواجه- و سهند . پس از تماشای زیاد به قسمتی از آذربایجان بطرف پایین حرکت کردیم. در دامنه کوه در کنار چشمه ایی ناهار خوردیم وپس از استراحت بطرف مینی بوس به راه افتادیم.ساعت نوزده سوار منی بوس شدیم وبطرف اهر حرکت کردیم.به امید روزهای بهتر

مسیرحرکت

خانه امیر ارشد در روستای اوخارا

روستای سام سام کنار چشمه

روستاهای آبادشده بعداز زلزله

و این هم قله

کوه اینان نی نخجوان

 به امید دیدار



تاريخ : یک شنبه 25 خرداد 1393برچسب:, | 18:2 | نویسنده : ناصرکریمی |

کوه زیباست ای انسانها بیایید این زیبایی را باریختن آشغال ازآن نگیریم .

گروه کوهنوردی شیوراهردر مورخه 93/3/16 روز جمعه ساعت6صبح به تعداد 11نفر از اعضای گروه با یک دستگاه مینی بوس از اهر حرکت وبا گذشتن از جلو قیزیل قیه که درحقیقت نقطه شروع شیور از طرف جنوب است گذشته و2کیلومترمانده به معدن سنگ ازمینی بوس پیاده شدیم وکوهپیمایی را شروع کردیم.درمسیرازچشمه ایی که آب خنک وگوارایی داشت.آب برداشتیم وبه کوهپیمایی ادامه دادیم.هواخیلی خوب بودچشم از دیدن این همه زیبایی سیر نمی شدوزبان از وصف آن قاصر است. بعد از گذشتن از کنار قلعه هاودیدن مناظر زیبایی که ایلات در دامنه شمالی بوجودآورده بودندبه کاروانسرا رسیدیم.از کارونسرا جز خرابه چیزی بجا نماده ولی همه جا سرسبزبود.بعد ازصرف نهاروکمی استراحت به راه خود ادامه دادیم ودر نزدیکی روستای انجرد سوار مینی بوس شدیم وبه اهر برگشتیم. ابولفضل عبدی

شیور را بیشتر بشناسیم

شیوردر شمال اهر به فاصله ي 20 کيلومتري، کوه هاي ديوار مانندي قد کشيده اند که زمين هاي پست شمال و جنوب اين محل را از هم جدا کرده است. معروف ترين قسمت اين کوه، قلعه ي « شيور » نام دارد. از ديرباز به دليل موقعيت مناسب و استراتژيک از آن جا به عنوان قلعه استفاده مي شده است. شيور داراي دو قله ي تقريباً مرتفع است که در نزد اهالي محل به « قاباخ قلعه » و « دالي قلعه » مشهور هستند. در بعضي از روستاهاي اهر بعضاً افسانه اي هم به صورت پراکنده در مورد اين دو قله شنيده مي شود. به اين صورت که يکي از اين قله ها پسري جوان و ديگري دختري زيبا است که عاشق هم بودند و اما توسط جادگري کينه توز به سنگ تبديل شده اند. ارتفاع 2652 متري کوه شيور در زمان بابک خرمي جزو قلاع آن ها بوده و قلعه ي بابک درست در امتداد مستقيم قلعه ي شيور واقع شده است. چندين غار طبيعي بزرگ و کوچک ( کوهول ) در اين محوطه وجود دارد که «‌‌آيي ماغاري » يکي از آن هاست. در دامنه ي قلعه به طرف جنوب دو تپه ي مدور وجود دارد که در محل به يکي از آن ها « بويوک گِرت » و به ديگري « بالا گِرت » ( گرد ) گفته مي شود. يکي از « گِرت » ها داراي معدن مس است .در قسمتي از کوه شيور صخره اي وجود دارد که به « سوپاند » معروف است. يک قطعه سنگ به اندازه ي تقريبي 3 برابر يک ساختمان سه طبقه به طرز عجيبي در روي قسمتي از کوه قرار گرفته است. وقتي از دور نظاره مي کني مثل اين است که سنگي با آن عظمت در هوا قرار گرفته است. زير آن غاري است عظيم که حدود 2 الي 3 هزار دام در آن جاي مي گيرد. در قديم به « اوجاق » معروف بوده و مردم نذر داده و گوسفند قرباني مي کردند.حالا هم بعضي ها جهت اداي نذر به آن جا مي روند. در بالاي « جوبند » به طرف شيور تپه اي وجود دارد که به « گؤموش کاني » ( معدن نقره ) معروف است. در زمان حکومت شاهي در ايران از آن بهره برداري مي نمودند که بعدها دهانه ي آن توسط اداره ي معادن مسدود شده است. در امتداد شرق قلعه ي شيور محدوده ي تقريباً عظيمي به مساحت 25 هکتار به نام « چوئوش گؤلي » بقعه شده است. به احتمال قوي مربوط به دوران قبل يا اوايل حکومت صفويان مي باشد. پهناي آب بند که در قسمت جنوب آن قرار دارد با ديواره ي ضخيم از جنس سنگ و ملات آهک و سفيده ي تخم مرغ به اندازه ي درازکش دو نفر با قد معمولي ساخته شده، دهانه ي آن را هنگام آبگيري که از اواسط پاييز تا اواسط بهار سال بعد معمول بود با موم مسدود مي کردند که کوچک ترين نشتي از آن ديده نمي شد. آب اين «‌ سد » از محل باران و ذوب برف کوه شيور و چشمه ها تأمين و ذخيره مي شده است. پاياب اين « گؤل » تقريباً کليه ي مزارع روستاي زندآباد تا محدوده ي ابللو و ابريق و همه ي زمين هاي روستاي جوبند بوده است. براي جلوگيري از هدر رفت آب، همه ي مزارع به وسيله ي لوله هاي سفالي « گؤنگ » لوله کشي شده بود که حتي به نقل از اهالي در هنگام شخم هاي عميق در بعضي نقاط هنوز هم « گؤنگ » بيرون مي آيد. مقداري هم از همين آب چوئوش گولي به وسيله ي لوله ( گؤنگ ) از طريق « گؤتورگه » ( که متأسفانه اخيراً به دليل عدم ارزش نهادن به نشانه هاي باستاني موجود شهرمان از بين بردند.) به محوطه ي بقعه ي شيخ شهاب الدين اهري در جنوب شهر اهر آورده مي شد. با توجه به مستندات مطروح مي توان گفت که روزگاري در اين منطقه از قره داغ کشاورزي مکانيزه وجود داشته و پايگاه مهمي براي توليد انواع غلات منطقه بوده است. 

مسیر حرکت

سرپرست گروه آقای ابولفضل عبدی

محل پیاده شدن از منی بوس و شروع راهپیمایی

منظره دورنمایی از شیور

گروه درحال استراحت

 

آقای شهسواری عضو گروه

آقای قهرمان صفری عضو گروه

خرابه های کاروانسرا

به امید دیدار



تاريخ : یک شنبه 18 خرداد 1393برچسب:, | 9:21 | نویسنده : ناصرکریمی |

مناظر هشته سر

مسیر حرکت

آقای عیسی جعفری سرپرست گروه

 

به امید دیدار



تاريخ : دو شنبه 12 خرداد 1393برچسب:, | 10:56 | نویسنده : ناصرکریمی |

طبیعت را دوست بداریم چون نشاط انگیزوحیات بخش است.

درتاریخ 2/3/93 روز جمعه گروه کوهنوردی شیور به تعداد 10 نفر به سر پرستی آقای بهمن مسعود نیا با برنامه ریزی وامادگی قبلی ساعت 6:30 صبح از اهر حرکت نموده ودر ساعت 8:30 در محلی به نام (خریل حاچاسی) که نقطه ی آغاز پیاده روی بود از مینی بوس پیاده شده وپس از حدود یک ساعت راهپیمایی در گوشه ای از بهشت قره داغ به نام (دئیر) که جایی پر گل وچمنزار ومرتفع در مسیر روستای (مزگر) می باشد برای صرف صبحانه اتراق کردیم . بعد از سیر وسیاحت اطراف همان منطقه ویکساعت بعد برای صرف چای نشستیم واستراحت مفصلی داشتیم تا حدود ساعت 12:30 به سمت روستای (بهروز)به راه افتادیم .جای همنوردان عزیز که در این سفر با ما نبودند واقعا خالی که باران شدید اما لذتبخش یقه مان را گرفت ومدت 45 دقیقه متوالی در زیر باران راه رفتیم وبه روستای بهروز رسیدیم وپس از طی مسیر به سمت روستای وایقان در دره ای با صفا وجنگلی برای ناهار توقف کوتاهی کرده ودوباره با شروع باران مجدد به مسیر ادامه دادیم وساعت 6 عصر وپس از طی مسیر 5/16 کیلو متری در سه راهی وایقان –آینالو سوار ماشین شده وضمن توقفهای کوتاه مدت در طول راه درساعت 10شب به اهر رسیدیم .ضمن عرض خسته نباشید به همه ی همنوردان در این مسیر خاطره انگیز سلامتی تمام کوهنوردان را آرزو دارم .

به امید دیدار برای سفرهای بعدی .انشاء اله

 

آقای ابولفضل همایونفرعضو گروه

آقای مهندس حامد مشک آبادی عضو وبهترین عکاس گروه

آقای مهندس امیر رئوفی عضو گروه

 آفای عین اله رئوفی عضو گروه

 

 

به امید دیدار

 



تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1393برچسب:, | 23:38 | نویسنده : ناصرکریمی |

     

طبیعت زیباست .بیایید در زیبا ماندنش بکوشیم. آنرا دوست بداریم واز آلودگی آن بپرهیزیم

 گروه کوهنوری شیور اهربا ریاست جواد عبدی روز جمعه تاریخ 26/2/93 به تعداد 24نفربا سرپرستی غلام آتشی به قصد راهپیمایی در قسمتی از جنگلهای ارسباران واقع در روستای (وایقان- برزگر )با برنامه ریزی وآمادگی قبلی ساعت 6:30صبح از شهر اهر واز مسیر (کلیبر- جانانلو عاشقلو وایقان) با یک دستگاه مینی بوس حرکت کردیم. پس از گذشتن از روستای عاشقلو در سه راهی وایقان که نقطه آغاز پیاده روی بود رسیده ودر یک محوطه علفزار وپر درخت ومسطح به صرف صبحانه نشستیم ساعت 10:10 پیاده روی به طرف روستای وایقان آغاز شد. از روستای وایقان که بدلیل عمران وآبادی مدرن یکی دیگر از جاذبه ها گردیده گذشته ودر مسیر جنوب غربی این روستا از صخره صعب العبوری عبور کرده ووارد دره ی دیدنی وخوش منظره ی (یئل سوئی) شدیم .در این دره آبگرم وآبشاری عظیم وتونل شکلی قرار دارد که دیدنش خالی از لطف نیست .سپس ضمن پیاده روی از سربالایی تیز جنگلی وارد راه اصلی روستای برزگر (برزیار) شده وپس از طی مسیر جنگلی (که من از توصیف آن عاجزم)به روستای خرابه ومتروکه ی برزیاررسیده ودر سایه درختان عظیم الجثه بید وچشمه ی گوارای آن مشغول استراحت وناهار شدیم.این محل چشم اندازودور نمای بی نظیری دارد..ساعت 3 بعد از ظهر  طی مسیر از یک سرازیری تند پایین آمده ودر مسیر رودخانه ی(ایلقنا) قرار گرفتیم .((این رود از کوههای مرتفع معدن مس سونگون سر چشمه می گیرد ودر مسیر خود آب کوهها ودره های روستا های کلاسور-خریل-حدادان-شب خانه-وایقان-بالان-بهروز-آینالو-ارضین-موسکندی حسن بیگلو- برزین و... در خود جمع کرده ودر نهایت به رود بزرگ ارس (آراز) می ریزد)).ضمن استراحت کوتاه در کنار رود وشستن دست وصورت وپا نهایتا ساعت 4:30در امتداد رود وبه سمت شمال به طرف پایان مسیرحرکت نمودیم وپس از حدود 2ساعت راهپیمایی به اولین روستای این قسمت از مسیر به نام کریم خانلو رسیدیم ویکی از اهالی به در خواست دوستان مقداری دوغ محلی خنک دادند که می شود گفت مارا زنده کرد وخستگی دو ساعت راهپیمایی زیر گرمای داغ را از تن در آورد.ودر ادامه پس از نیم ساعت به دومین روستا به نام تیمور بیگلو رسیدیم واز کنار آن گذشته ونیم ساعت بعد سومین روستا به نام پسیان را زیارت نمودیم ولی جا دارد بگویم که من در این قسمت از مسیر دیگر توان رفتن نداشتم وگرمای طاقت فرسا ونبودن آب خنک وخستگی امانم را بریده بود.(جا دارد از همه همنوردان بویژه از دوستان عزیزم آقایان همایون فر وشیبانی وکریمی قدردانی خاصی داشته باشم که در همه حال مشوق من بوده وگا م به گام همراهی ام کرده اند).ودر ادامه مسیرو نیم ساعت پایان راهپیمایی به روستای آلاجوجه رسیدیم ودر ساعت 7:30سوار مینی بوس شدیم وبه سمت اهر به راه افتادیم. ساعت 10:30شب به اهر رسیدیم.نا گفته نماند شادی وآوازدر مسیر رفت وبر گشت داخل مینی بوس وهم در هنگام راهپیمایی مثل روال همیشه اجرا می شد. به همه ی کوهنوردان بویژه به همنوردان گروه شیور اهر خسته نباشید عرض می کنم آرزو میکنم همیشه زنده وسرحال وخوش باشند.انشاء اله
سرپرست مسیر :غلام آتشی

 مسیر حرکت

 

آقای غلام آتشی سرپرست گروه

روستای بسیار زیبای وایقان

آب گرم وایقان          آقای مرتضی محمدی عضوگروه

گروه در حال استراحت

پرنده زیبا در لانه اش

چشمه با آب گوارای( برزیار)

 

آقای علیرضا انباز شاعر وهنرمندگروه

آقای مهدی مشک آبادی عضو گروه

بورا قره داغ دی   اینجا ارسباران (قره داغ) است .     .bura qaradağdi          

روستای کریم خانلو

به امید دیدار

 

 



تاريخ : شنبه 27 ارديبهشت 1393برچسب:, | 11:5 | نویسنده : ناصرکریمی |
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 15 صفحه بعد